Odprtokodni pogled

Opensource view

Pogoji uporabe

Odprtakoda.org  ne zagotavlja, da so podatki točni in, da so besedila brez napak. Ta projekt je prosto dostopna spletna zbirka vodičev napisanih s strani uporabnikov. Zato gradiv, ki ga najdete tukaj morda niso pregledali strokovnjaki za specifično področje, kar bi bilo potrebno za zagotovitev natančnosti besedila. To ne pomeni, da na spletni strani ne boste našli mnogih koristnih in natančnih informacij. Če opazite napako nam to sporočite.

Nihče od avtorjev in drugih oseb, ki prispevajo vsebine, sponzorjev, administratorjev, sistemskih upraviteljev ali drugih oseb, povezanih z spletno stranjo ne odgovarja ali kako drugače jamči za objavo katerekoli nepravilne vsebine ali za posledice vaše uporabe vsebine na teh spletnih straneh ali z njimi povezanih spletnih straneh.

Proti Odpratkoda.org ne morete zahtevati nobene odškodnine za morebitne posledice zaradi omenjenih nepravilnosti.

Vsebino te spletni strani lahko uporabite v skladu s pogoji, ki jih določa naslednja navedba: Besedilo je na voljo pod pogoji dovoljenja CC-BY-SA 3.0 (podrobnosti), lastne aplikacije pa pod dovoljenjem GPL. Izjeme so dovoljene.

Vsebino spletne strani lahko prosto razširjate naprej, prav tako kot počnemo mi, seveda ob navedbi vira in avtorja. Ni pa nobenega dogovora, pogodbe ali obveznosti med vami in spletno stranjo. Kljub temu, da se trudimo zagotoviti točne informacije o avtorskih pravicah, nas obvestite o morebitnih napakah.

sfy39587f05